Datamann
Nyhedsmailen fra Datamann A/S til AutoBranchen
Juni 2013


I denne nyhedsmail:

  • Sommeren på vej – batterierne skal lades.
  • Velkommen til nye ansigter
  • Nellemann Auto – nu i drift på AutoVision.
  • Teknisk nyt
  • Når din virksomhed tilfører et nyt bilmærke!
  • Citroen Messe
Support af AutoVision
Tlf. 39 53 75 30
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
auto@datamann.dk


Support af Autovision AS/400
Tlf. 39 53 75 32
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
autovision@datamann-fr.dk


Teknisk support
Tlf. 39 53 75 35
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
top@datamann.dk


Sælgere
Kent Hansen
kh@datamann.dk
4075 9638

Lars Husted
lhu@datamann.dk
4084 2116

Jesper Torbensen
jet@datamann.dk
2267 2665
Sommeren på vej – batterierne skal lades.

Efter et forår med intense implementeringer kan Datamanns autogruppe og personalet hos vores kunder se frem mod velfortjent sommerferie hvor "batterierne lades op på ny".

Vi ønsker vores kunder, medarbejdere og deres familier en rigtig god sommerferie.

Velkommen til nye ansigter – som flere af jer kender i forvejen.

Datamann har ansat Michael Vindfeldt og Lisbeth Mørck, der begge skal indgå som branchekonsulenter i vores Autovision supportteam.

Michael har tidligere været den ene part af Automobil Teknisk Institut, hvor han i 20 år har betjent de fleste importører og forhandlere med konsulentbistand samt kurser og træning. Michael har også været medindehaver i Carsoft, og været med til at udvikle Carsoft Planner som mange af AutoVisions brugere anvender i dag.

De sidste tre år har Michael været selvstændig med firmaet ATI2009 og har blandt andet løst opgaver indenfor kundetilfredshed, værkstedsdrift & økonomi, Lean og drift optimering for flere forhandlere i Peugeot, Citroën, Fiat, Ford, Opel, Mazda, Suzuki og Kia organisationen.

Lisbeth har 20 års erfaring med løsninger til Auto Branchen hvoraf de 15 år har været med IT2000 løsningen. I den forbindelse har Lisbeth været med hele vejen fra IT2000 via T-System til ADP.

Ford forhandlerne kommer til at nyde godt af Lisbeths omfattende viden indenfor FORD området.

De seneste to år har Lisbeth arbejdet udenfor Auto Branchen, men så meget desto mere med støtteprogrammerne Word og Excel.

Nellemann Auto – nu i drift på AutoVision.

Primo 2013 indgik Nellemann og Datamann aftale om Nellemans anskaffelse af AutoVision til afløsning af Nellemanns egen udviklede løsning.

Som FORD forhandler skulle Nellemann vælge DMS løsning, og valget faldt på AutoVision. Det er vi naturligvis stolte over på Datamann.

I april og maj har projektdeltagere fra Nellemann og Datamann arbejdet benhårdt for at gennemføre skiftet. Det har været omfattende for brugerne hos Nellemann gå fra et eget udviklet og tilpasset system til et branche standard system, men omstillings parathed og fleksibilitet gjorde at projektet kom i mål med sin første fase..

Teknisk nyt

Træt af selv at tage sikkerhedskopi (back-up) Få en snak med salgsafdelingen om de nye muligheder for at få taget back-up hver nat via internettet. Prisen starter ved 4 kr. pr. dag så det er bestemt en mulighed for enhver størrelse virksomhed. Klik her og læs mere

Har du oplevet problemer med at afsende e-mail.

I vores tekniske afdeling støder vi på at vore kunder kan have problemer med at sende e-mails via deres internetudbyder. Og det er typisk de vigtige mails med PDF faktura eller lignende

Årsagen er oftest:

  • Din internetudbyder (TDC, Telenor, osv.) laver begrænsninger for afsendelse af e-mails fra deres kunder, i kampen mod spam. Begrænsningerne kan f.eks. være at man maksimalt må sende 10 mails pr. time eller 50 mails om dagen. Dette er ikke nok for de fleste af vores kunder, når der skal sendes fakturaer og ikke mindst kontoudtog.
  • Din internetforbindelses ip-adresse bliver "Black-Listet" hos f.eks Spamhaus. I nævnte tilfælde vil du opleve at nogen kan modtage dine e-mails uden problemer, mens andre intet modtager – dette afhænger af modtagerens spambeskyttelse.
  • Din internetudbyder ikke har opsat Reverse DNS, hvilket vil sige, at modtagers mailserver validerer dit domænenavn (det der står efter @ i en mailadresse) op i mod hvad din internetudbyder har registreret.

Ovenstående problemstillinger prøver vores teknikere at hjælpe med, men løber ofte panden mod muren, da det er din internetudbyders politik for e-mail afsendelse der oftest er problemet.

Det har gjort at vi måtte tænke alternativt.

Løsningen er derfor, at vi i samarbejde med et Hosting Center har etableret en løsning, som gør dig uafhængig af din internetudbyders begrænsende politik og andre besværligheder. Vi konfigurerer din udgående mail til at gå via et Hosting Center, som transporterer dit mail uden bøvl.

Prisen for Hosting Centeret's ydelser har vi omregnet til 2 servicepoint hvilket p.t. er 152 kr. pr måned. Kontakt salg eller teknik hvis du vil vide mere.

Når din virksomhed tilfører et nyt bilmærke!

Flere af vore kunder vokser og får nye forhandlinger af bilmærker. Kompleksiteten i implementeringen af et nyt bilmærke kan være omfattende og det nødvendige tidsforbrug kan overraske.

Producenter og importører stiller til stadighed flere krav men øger samtidig også mulighederne for integration til deres systemer, for at gøre alle i kæden mere effektive. Der kan være meget der skal på plads før man er helt klar til optimal drift.

Så derfor opfordrer vi alle kunder, der måtte have disse "opgaver" forude, til at orientere os så tidligt som muligt, så vi sammen, i god tid, kan få klargjort programmer etc. til alles tilfredshed.

Citroen Messe

På den netop vellykket overståede, årlige Citroën Messe i Fredericia Messecenter, havde Datamann naturligvis en stand og mange kunder kiggede forbi.

Vi havde en konkurrence kørende, hvor kunderne skulle gætte på hvor mange Citroën forhandlere der benytter AutoVision. Der var 2 vindere som svarede 41 forhandlere.

Jette Nielsen, Ove Jensen Biler i Hillerød
Kristian Spliid, Ginnerup Automobiler i Horsens

De er begge kontaktet med det glade budskab. Og præmien er fremsendt.

Med venlig hilsen
Datamann Auto gruppen.Sjælland og Hovedstadsregionen: Datamann A/S  -  Rosenkæret 22a, 2860 Søborg
Jylland og Fyn: Datamann A/S  -  Snaremosevej 21, 7000 Fredericia

Afmeld nyhedsmail