Datamann
Nyhedsmailen fra Datamann A/S til AutoBranchen
Marts 2013


I denne nyhedsmail:

  • Altid travlt med løn i januar
  • Scalepoint - Danmarks største værkstedskunde?
  • Nye faktura regler
  • AutoIT (Biltorvet & AutoDesktop)
Support af AutoVision
Tlf. 39 53 75 30
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
auto@datamann.dk


Support af Autovision AS/400
Tlf. 39 53 75 32
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
autovision@datamann-fr.dk


Teknisk support
Tlf. 39 53 75 35
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
top@datamann.dk


Sælgere
Kent Hansen
kh@datamann.dk
4075 9638

Lars Husted
lhu@datamann.dk
4084 2116

Jesper Torbensen
jet@datamann.dk
2267 2665
Altid travlt med løn i januar

Januar måned er altid meget travl for lønningsbogholderiet. I 2013 har det ikke været anderledes idet udover nye skattekort skete der ændringer vedrørende beskatning af fri bil og de nye meget store bøder har nok givet anledning til at alle forhold skulle have et ekstra eftersyn.

Med dette arbejde i frisk erindring har man været godt rundt i sit lønsystem. Vi benytter denne lejlighed til at slå et slag for vores lønsystem som er integreret med AutoVision og med Planner. Klik her og læs mere...

En del har jo allerede Datamann CLR Løn. Skriver i stadigvæk lønsedler til de ansatte eller har i valgt at spare tid og penge ved at sende dem på mail?

Kontakt salg - Kent Hansen eller Lars Husted - hvis i vil vide mere (se kontaktinformation i venstre side), eller kontakt Datamanns Økonomichef Jens Grann, som bruger af Datamann CLR Løn.

Jens Grann
Telefon 2263 2505
Mail jg@datamann.dk

Scalepoint – Danmarks største værkstedskunde?

En af vores nyeste udviklingsopgaver drejer sig om integration mellem vores værkstedmodul (ordre) og Autobook fra Scalepoint.

Mange kender Scalepoint gennem deres private forsikring idet et pænt antal danske forsikringsselskaber anvender Scalepoint som deres partner ved skadesdækning af indbo skader. Scalepoint har imidlertid også udviklet et produkt til auto flåde ejere, og nu efterspørges integration mellem AutoVision og Autobook fra Scalepoint.

Scalepoint leverer en løsning til deres kunder som skal effektivisere værkstedsbesøg (ikke skader) og særlig de periodiske værkstedbesøg. Dette med henblik på at reducere flådeejerens totale værksteds omkostninger og skabe samlet overblik og ensartethed, selvom disse er fordelt på mange værksteder, bilmærker, modeller osv.

Samtidig tilbyder Scalepoints produkt en procedure for deres kunder til modtagelse af faktura, godkendelse og betaling af samme.

Det er væsentligt for de af AutoVisions brugere som leverer værksteds ydelser til storkunder, at være på forkant med udviklingen på dette område – Vi følger med og udvikler den nødvendige integration.

Læs mere om integrationen til Autobook her

Nye faktura regler

Der er en del nye regler som træder i kraft fra 1. januar 2013 og indenfor momsloven er der nyt omkring lempelse vedrørende udstedelse og indhold i faktura og nye forhold vedrørende opbevaring af elektronisk faktura.

Lempelserne går på forenklet faktura hvor grænsen hæves fra 750 kr. til 3000 kr. Altså typisk skrankesalg til private.

Elektronisk fakturering er blevet almindeligt og siden 2010 har en vedhæftet pdf-fil i en almindelig email været anset for elektronisk fakturering ved handel mellem to danske virksomheder. Dette gælder nu også ved salg til udlandet.

De gældende regler for opbevaring af elektroniske fakturaer er udbygget således, at SKAT af hensyn til kontrol har ret til at få elektronisk onlineadgang samt adgang til at downloade og anvende disse fakturaer.

Skulle du blive udsat for at SKAT kræver denne ret hos dig – hjælper AutoVision support dig naturligvis med at lave den nødvendige opsætning til SKATS medarbejdere.

AutoIT (Biltorvet & AutoDesktop)

AutoVision tilbyder integration til Bilinfo (Bilbasen) og udviklingen af den tilsvarende relevante integration til AutoIT løsningerne er i fuld gang. Udviklingen fokuserer på at etablere en løsning omfattende kunder, biler og slutsedler og vægter alle 3 integrationsområder lige højt.

Med venlig hilsen
Datamann Auto gruppen.Sjælland og Hovedstadsregionen: Datamann A/S  -  Rosenkæret 22a, 2860 Søborg
Jylland og Fyn: Datamann A/S  -  Snaremosevej 21, 7000 Fredericia

Afmeld nyhedsmail