Firmaprofil for Vitec Datamann A/S


Erfaring siden 1977

Mange års erfaring skader vel ikke, når du skal vælge it-leverandør.

Vitec Datamann A/S er et, dansk firma grundlagt i 1977 og har dermed rødder i en tid, hvor en personlig computer ikke var hvermandseje. I dag er vi en del af den store svenske software koncern, Vitec, med over 500 medarbejdere i hele Skandinavien og med en omsætning på over 600 mio. SEK og er derfor parat og klædt på til at løfte alle opgaver inden for vores brancheomåder - både store og små.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Idégrundlag

Vi er leverandør af it-løsninger tilpasset den enkelte opgave. Vi tilbyder generelle administrative systemer og skræddersyede it-løsninger inklusiv service og support.

Vores idégrundlag hviler på en tostrenget målsætning om at levere:

  • Nøglefærdige totalløsninger og individuel systemudvikling til udvalgte brancher og specifikke kundebehov.
  • Netværk, computere, printere og andet hardware til større virksomheder og professionelle brugere.

Målsætning

Vitec Datamann ønsker at være it-leverandør til kunder, der lægger vægt på et højt kvalitets- og serviceniveau. Vi kan levere programmer og computere med service og support, der matcher ethvert kundebehov og til en fair pris.

Vi stiller vores know-how til rådighed for vores kunder, og tilbyder service og support som en væsentlig ingrediens i totalkonceptet.

Vores koncept har vist sig bæredygtigt i så mange år, at Vitec Datamann enten er ledende på markedet eller med helt fremme inden for fire udvalgte brancher:

Alt i alt supporterer og vedligeholder Vitec Datamann mere end 5.000 brugere. Se også Produkter og Service.